Elevate Finance

Beheer

Bij commercieel vastgoed komt vaak ook beheer om de hoek kijken. Het vastgoed wat u verhuurt dient onderhouden te worden, zowel voor het wooncomfort van de huurders als voor het waardebehoud van uw vastgoed. Met een vast tarief per maand nemen we alle zorgen omtrent beheer uit handen. Zo zijn zowel u als de huurders verzekerd van een 24-uurs reparatieservice indien er onverwachts een schade optreedt. Daarnaast garanderen wij een tijdig onderhoud en controle om zo eventuele schades zoveel mogelijk te beperken.

Wij fungeren als een vast en betrouwbaar aanspreekpunt, voor zowel u als voor uw huurders. Elk vastgoedobject is uniek, aan de hand van het vraagstuk en het object zullen wij een maatwerkoplossing bieden welke aansluit op uw wensen en behoeften.

Waarom Elevate Finance?

Onze kernwaarden

Onze ambitie kent geen grenzen.
Met een internationaal groeiend netwerk bieden wij ook buiten Nederland financieringsmogelijkheden.
Wij denken vooruit.
Ook op het gebied van uw vraagstuk. Het moet niet alleen de best passende financiering zijn op dit moment, maar ook in de toekomst.
Daadkrachtig effectief.
hier een kijkje.
Geen dromen, maar doelen.
Doortastend, grensverleggend en vastberaden. Ons ondernemend karakter heeft ons gebracht waar we nu zijn en is kenmerkend voor onze service.
We leggen de lat hoog.
U krijgt alles waar u om hebt gevraagd, en nog een beetje extra. Wij gaan door tot het lukt en nemen geen genoegen met een “nee”. Met uw belang in het vizier zorgen voor de beste deal met het hoogste rendement.
Recht door zee.
In alles wat we doen. Onze manier van zaken doen is transparant en direct. Wij maken graag duidelijke afspraken zodat u weet wat u van ons mag verwachten.
Geen dromen, maar doelen Onze recente projecten
Gerenoveerde studio’s - Budel
Bedrijfspanden complex - De Meern
Nieuwbouw appartementencomplex - Amsterdam
Contact

Elevate finance
Maasstraat 20
6001 EC Weert

T 085 876 9197
E info@elevatefinance.nl

Contact opnemen