Elevate Finance

Appartementen

Appartementen zijn een gewilde type woning die zich perfect lenen voor de verhuur. Door de veelzijdigheid van deze type woning kan het rendement hoog oplopen. Wij ontzorgen u graag bij de aankoop en verhuur van complete appartementencomplexen. Niet enkel de financiering voor de aankoop is een aspect waar we ons op focussen, maar ook het optimaliseren van de (bestaande) huurstroom.

Daarnaast kunnen zaken zoals onderhoud van het pand, contact met verhuurders en het eventueel aanvragen van vergunningen  door ons uit handen worden genomen. Wij verzorgen niet enkel de best passende financiering, maar ontzorgen u ook in het gehele proces en in het contact met derde partijen. 

Appartementen

Waarom Elevate Finance?

Onze kernwaarden

Onze ambitie kent geen grenzen.
Met een internationaal groeiend netwerk bieden wij ook buiten Nederland financieringsmogelijkheden.
Wij denken vooruit.
Ook op het gebied van uw vraagstuk. Het moet niet alleen de best passende financiering zijn op dit moment, maar ook in de toekomst.
Daadkrachtig effectief.
hier een kijkje.
Geen dromen, maar doelen.
Doortastend, grensverleggend en vastberaden. Ons ondernemend karakter heeft ons gebracht waar we nu zijn en is kenmerkend voor onze service.
We leggen de lat hoog.
U krijgt alles waar u om hebt gevraagd, en nog een beetje extra. Wij gaan door tot het lukt en nemen geen genoegen met een “nee”. Met uw belang in het vizier zorgen voor de beste deal met het hoogste rendement.
Recht door zee.
In alles wat we doen. Onze manier van zaken doen is transparant en direct. Wij maken graag duidelijke afspraken zodat u weet wat u van ons mag verwachten.
Geen dromen, maar doelen Onze recente projecten
Gerenoveerde studio’s - Budel
Bedrijfspanden complex - De Meern
Nieuwbouw appartementencomplex - Amsterdam
Contact

Elevate finance
Maasstraat 20
6001 EC Weert

T 085 876 9197
E info@elevatefinance.nl

Contact opnemen