Elevate Finance
Wat zijn uw mogelijkheden?

Beleggingspand financieren

In de huidige vastgoedmarkt maken steeds meer mensen de keuze om een of meerdere beleggingspanden aan te kopen. De rente staat historisch laag en het rendement op spaargeld is nihil. Uw eigen vermogen inzetten om een beleggingspand aan te kopen kan een aantrekkelijke optie zijn voor een hoger rendement. Echter is er vaak naast het eigen vermogen een lening gewenst om de aankoop mogelijk te maken. Het beeld dat heerst is dat de mogelijkheden van een financiering of hypotheek voor een beleggingspand redelijk beperkt zijn, maar bij de juiste partij is er vaak meer mogelijk dan u denkt.

Wat is een beleggingspand?

Onroerend goed dat wordt verhuurd wordt gezien als een beleggingspand. Dit kan gaan om een winkelpand welke wordt verhuurd aan een ondernemer, maar ook om een volledig appartementencomplex met tientallen verhuurde woonruimtes. Het doel van een beleggingspand is het genereren van een huurstroom, welke resulteert in rendement.

Financiering commercieel vastgoed

Vaak is voor de aankoop van beleggingspanden een financiering benodigd. Een eigen inbreng van minimaal 30% van de marktwaarde van het pand is gebruikelijk in deze markt, voor het overige bedrag is het mogelijk een lening af te sluiten via een geldverstrekker. Hoe gunstiger de voorwaarden van de geldverstrekker, des te groter de kans op een hoger rendement. Een van deze voorwaarden is bijvoorbeeld de verschuldigde rente.

Onafhankelijk advies

Elevate Finance staat voor volledig onafhankelijk vastgoedadvies. Dat betekent dat wij een vergelijking maken tussen alle mogelijke geldverstrekkers, om zo de best mogelijke voorwaarden te kunnen bieden. Of het nu gaat om winkelpanden, woningen, volledige appartementencomplexen of de (her-)financiering van uw bestaande vastgoedportefeuille, wij staan voor u klaar. Afhankelijk van uw vraagstuk zullen wij u voorzien van een strategisch en toekomstbestendig advies.

Contact

Elevate finance
Maasstraat 20
6001 EC Weert

T 085 876 9197
E info@elevatefinance.nl

Contact opnemen