Elevate Finance

Beleggen in onroerend goed

De laatste jaren is beleggen in onroerend goed erg populair geworden. Het beleggen in onroerend goed is door de historisch lage rente en het minimale rendement op spaargeld een rendabel en aantrekkelijk alternatief. Tevens is het een redelijk veilige vorm van beleggen. Het onroerend goed wordt naast het vaste rendement meer waard, waardoor het rendement meer zal toenemen. Zoekt u een financiële partner die u van advies voorziet en uw vastgoedportefeuille beheert? Elevate Finance denkt graag met u mee en helpt u met het uitbouwen van uw vastgoedportefeuille.

Wat is beleggen in onroerend goed?

Beleggen in onroerend goed is een vorm van beleggen waarbij u onroerend goed koopt met het doel deze te verhuren of verkopen. Dankzij de stijging in waarde van het onroerend goed en de constante huurinkomsten rendeert de belegging.

Een goed ingerichte financiering

Het beleggen in onroerend goed is een slimme manier om het vermogen te vergroten, maar het is wel belangrijk dat de financiering goed wordt ingericht en (eventuele) risicofactoren goed worden geanalyseerd. U dient in de meeste gevallen via een geldverstrekker geld te lenen om de belegging te kunnen financieren. Het is van belang dat de aanvraag voor deze lening goed is ingericht. Hoe gunstiger de voorwaarden, hoe rendabeler uw investering.

Elevate Finance: uw financiële partner

Wij beheren als strategische en financiële partner vastgoedportefeuilles van vermogende investeerders. Te allen tijde zijn wij op de hoogte van de financiële ontwikkelingen binnen de markt en kunnen u voorzien van strategisch advies voor het uitbouwen van uw vastgoedportefeuille. Tevens helpen wij u met de aanvraag en het voorstel voor de lening.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Voor meer informatie omtrent beleggen in onroerend goed kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Elevate Finance helpt u graag!

Contact

Elevate finance
Maasstraat 20
6001 EC Weert

T 085 876 9197
E info@elevatefinance.nl

Contact opnemen