Elevate Finance

Woningen

De huizenmarkt zit in de lift, het aanbod van koophuizen wordt steeds beperkter. Daartegenover wordt het aantal huurwoningen ook steeds kleiner. De huurprijzen, zeker in de vrije sector, stijgen hierdoor enorm. In combinatie met het feit dat de rendement op uw spaarrekening vrijwel nihil is en de hypotheekrente op dit moment historisch laag, maakt de aankoop en verhuur van woningen voor steeds meer mensen een interessante investering. 

Van aankoop, tot oplevering en onderhoud van het contact met bestaande of eventuele nieuwe huurders zijn zaken die wij uit handen kunnen nemen of u in kunnen begeleiden.

Woningen

Waarom Elevate Finance?

Onze kernwaarden

Onze ambitie kent geen grenzen.
Met een internationaal groeiend netwerk bieden wij ook buiten Nederland financieringsmogelijkheden.
Wij denken vooruit.
Ook op het gebied van uw vraagstuk. Het moet niet alleen de best passende financiering zijn op dit moment, maar ook in de toekomst.
Daadkrachtig effectief.
hier een kijkje.
Geen dromen, maar doelen.
Doortastend, grensverleggend en vastberaden. Ons ondernemend karakter heeft ons gebracht waar we nu zijn en is kenmerkend voor onze service.
We leggen de lat hoog.
U krijgt alles waar u om hebt gevraagd, en nog een beetje extra. Wij gaan door tot het lukt en nemen geen genoegen met een “nee”. Met uw belang in het vizier zorgen voor de beste deal met het hoogste rendement.
Recht door zee.
In alles wat we doen. Onze manier van zaken doen is transparant en direct. Wij maken graag duidelijke afspraken zodat u weet wat u van ons mag verwachten.
Geen dromen, maar doelen Onze recente projecten
Gerenoveerde studio’s - Budel
Bedrijfspanden complex - De Meern
Nieuwbouw appartementencomplex - Amsterdam
Contact

Elevate finance
Maasstraat 20
6001 EC Weert

T 085 876 9197
E info@elevatefinance.nl

Contact opnemen