Elevate Finance

Vastgoedportefeuille financieren

Bent u een belegger in vastgoed en beschikt u over een vastgoedportefeuille of wilt u gaan beleggen in vastgoed? De financiering van uw vastgoedportefeuille dient goed ingericht te worden om zo het meest rendement te kunnen behalen. Het beleggen in vastgoed is de laatste jaren in populariteit toegenomen. Door de afname van rendement op spaargeld en de historisch lage rente is het een rendabele strategie om te investeren in vastgoed. Als commerciële en strategische partner helpen wij investeerders om meer rendement te behalen op hun beleggingen. Dit doen wij door up-to-date van alle financiële ontwikkelingen te blijven en onze financiële partners te voorzien van strategisch advies en de juiste financiering tegen de beste voorwaarden. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wat is een vastgoedportefeuille financiering?

Een vastgoedportefeuille is een portfolio dat bestaat uit beleggingspanden. Een beleggingspand is vastgoed dat wordt verhuurd. Een voorbeeld van een beleggingspand is een appartementencomplex of een winkelpand. Het doel van beleggingspanden in een vastgoedportefeuille is het creëren van rendement door middel van de huurinkomsten van de beleggingspand(en). Elevate Finance beheert de vastgoedportefeuille van vermogende investeerders en beleggers met als doel het maximaliseren van rendement en het uitbouwen van de vastgoedportefeuille.

Hoe financieren

Het financieren van een beleggingspand binnen uw vastgoedportefeuille kan met uw eigen geld en met de financiering van geldverstrekkers. In de meeste gevallen wordt er een minimale inleg geëist van 30% van de aankoopwaarde van het beleggingspand. Voor het resterende deel kunt u een lening afsluiten. Voor het behalen van maximaal rendement is het echter belangrijk dat deze lening voor de vastgoedportefeuille financiering tegen de beste voorwaarden wordt afgesloten. Zo scheelt een 1% besparing op uw financiële lening van het resterend aankoopbedrag van €250.000 al €25.000 per jaar! Met onze jarenlange ervaring beschikken wij over de juiste kennis om de vastgoedfinanciering tegen de beste voorwaarden te kunnen afsluiten.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Als financiële en strategische partner zijn wij up-to-date van alle financiële ontwikkelingen en bieden wij onze financiële partners hoog rendement op hun vastgoedportefeuille. Wij bemiddelen de aanvraag voor de vastgoedportefeuille financiering en zorgen door onze doortastendheid dat wij onze én úw doelen behalen. Wilt u een impressie van wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Een financiële adviseur komt graag bij u langs op de locatie en tijd die u het beste schikt.

Contact

Elevate finance
Maasstraat 20
6001 EC Weert

T 085 876 9197
E info@elevatefinance.nl

Contact opnemen