Elevate Finance

Transformaties

Leegstand is in Nederland een serieuze issue. Steeds meer kantoor-, winkel- en bedrijfspanden komen voor langere tijd leeg te staan. Echter biedt dit ook kansen: door het veranderen van de bestemming kunnen deze panden weer in gebruik worden genomen. Denk aan het transformeren van een leegstaand kantoorpand naar short-stay appartementen voor expats. Op deze manier speel je in op de behoefte vanuit de markt en dring je langzaam leegstand, van vaak mooie en bruikbare panden, terug. 

Deze vorm van commercieel vastgoed is steeds meer in opkomst en met onze ruime ervaring met dit soort vraagstukken voorzien wij u van een strategisch advies en een rendabele investering. Aspecten rondom regelgeving, juridische aspecten en vergunningen nemen wij ook graag uit uw handen. 

Transformatie vastgoed

Waarom Elevate Finance?

Onze kernwaarden

Onze ambitie kent geen grenzen.
Met een internationaal groeiend netwerk bieden wij ook buiten Nederland financieringsmogelijkheden.
Wij denken vooruit.
Ook op het gebied van uw vraagstuk. Het moet niet alleen de best passende financiering zijn op dit moment, maar ook in de toekomst.
Daadkrachtig effectief.
hier een kijkje.
Geen dromen, maar doelen.
Doortastend, grensverleggend en vastberaden. Ons ondernemend karakter heeft ons gebracht waar we nu zijn en is kenmerkend voor onze service.
We leggen de lat hoog.
U krijgt alles waar u om hebt gevraagd, en nog een beetje extra. Wij gaan door tot het lukt en nemen geen genoegen met een “nee”. Met uw belang in het vizier zorgen voor de beste deal met het hoogste rendement.
Recht door zee.
In alles wat we doen. Onze manier van zaken doen is transparant en direct. Wij maken graag duidelijke afspraken zodat u weet wat u van ons mag verwachten.
Geen dromen, maar doelen Onze recente projecten
Gerenoveerde studio’s - Budel
Bedrijfspanden complex - De Meern
Nieuwbouw appartementencomplex - Amsterdam
Contact

Elevate finance
Maasstraat 20
6001 EC Weert

T 085 876 9197
E info@elevatefinance.nl

Contact opnemen