Elevate Finance

Tweede huis voor verhuur

Ben je aan het oriënteren op de woningmarkt voor de aankoop van een tweede woning voor de verhuur, of heb je deze reeds aangekocht? Dan kun je bij ons terecht voor al je vragen omtrent de aanschaf, verhuur en financiering van deze tweede woning (beleggingspand). Vooral als het de eerste keer is dat je een beleggingspand aankoopt begrijpen we dat je met veel vragen zit. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Denk hierbij aan het gebruik van de overwaarde van je huidige woning en de historisch lage hypotheekrente. Daarnaast is het rendement op je spaargeld door de lage spaarrente nihil. Mede door deze redenen, is de aanschaf van zo'n tweede woning voor verhuur zéér populair, gezien het hoge rendement (extra maandelijks inkomen).

We begeleiden je in het gehele proces, denk aan zaken zoals het opstellen van een huurcontract of het beheer van het pand. Zo heb jij geen omkijken naar deze randzaken en kun je vertrouwen op onze expertise.  

In het kort over ons:

Elevate Finance is een onafhankelijk advieskantoor, bestaande uit een klein team professionals dat gespecialiseerd is in de vastgoedmarkt. Met onze jarenlange kennis van de markt, persoonlijke benadering en transparante werkwijze voorzien wij jou van een maatwerkadvies. Of het nou gaat om de aankoop van je eerste beleggingspand of de herfinanciering van een volledige vastgoedportefeuille: wij hebben de expertise in huis.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Wettelijke regels woning voor de verhuur: Vooral als het de eerste keer is dat je een beleggingspand aankoopt begrijpen we dat je met veel vragen zit. Aan welke regels ben ik gebonden en wat zijn de voor-en nadelen in mijn situatie? Op deze en nog veel meer vragen geven wij antwoord. Aangezien het per situatie afhankelijk is (ophoging eigen woning, aparte beleggingsfinanciering, eventuele huurstromen) beoordelen we elke situatie apart en bekijken we per geval welke regels van toepassing en welke constructies mogelijk zijn. Op die manier benut je alle mogelijke kansen en kan er een optimaal rendement behaald worden. 

Wat doen wij? Met Elevate Finance behaal jij het gewenste rendement en heb je geen omkijken naar het financieringsproces. Door onze expertise, breed netwerk en samenwerkingen met nagenoeg alle Nederlandse financiers garanderen wij het gewenste rendement. Is er echter niets mogelijk, dan zijn er ook géén (advies)kosten!

Rekenvoorbeeld voor jouw beleggingspand: Je wenst een beleggingspand (tweede huis) aan te kopen en wilt hiervoor de overwaarde van je woning gebruiken. Dit kan al (situatie-afhankelijk) tegen slechts 1,22% voor 10 jaar vast aflossingsvrij. Voor een bedrag van €100.000 bedraagt dit slechts €122,- per maand.

Gratis oriëntatiegesprek

Waarom Elevate Finance? 

 • Transparante werkwijze: 
  Persoonlijk contact, duidelijke afspraken en een daadkrachtige aanpak is waar wij voor staan, zónder 9 tot 5 mentaliteit
 • Van A tot Z:
  Bij ons hoef je nergens naar om te kijken: wij ontzorgen jou van A tot Z, van oriëntatie tot afsluiten.
 • Compleet onafhankelijk:
  Door samenwerkingen met vrijwel álle Nederlandse en een selectie Europese geldverstrekkers, zijn wij in staat een onafhankelijke vergelijking te maken van de producten, voorwaarden en rentes.
 • Laagste rente: 
  Door een compleet overzicht van alle rentetarieven ben jij altijd gegarandeerd van het laagste rentetarief!
 • Succesformule:
  Onze jarenlange ervaring en breed netwerk zorgt voor vele tevreden klanten en een hoge slagingskans. Wij verkopen zelden een “nee”.

Jouw beleggingspand in 4 stappen!

Stap 1. Neem contact met ons middels het onderstaande formulier, of via telefoonnummer 085-8769197 of email info@elevatefinance.nl.
Stap 2. Wij plannen graag een gratis kennismakingsgesprek met je in, op één van onze kantoren of gemakkelijk bij je thuis. Overdag maar ook in de avonduren!
Stap 3. Naast een heerlijke kop koffie, krijg je van ons ook volledig inzicht in jouw mogelijkheden met concrete berekeningen en verschillende scenario’s.
Stap 4. Geen mogelijkheden? Dan ben je ook géén geld kwijt! Zijn er wél mogelijkheden? Dan plannen we graag een adviesgesprek met je in. 

 

Inzicht in jouw mogelijkheden?

Wil je graag meer weten over een hypotheek voor je beleggingspand(en)? Vul dan het onderstaande formulier in en ontvang binnen één werkdag duidelijkheid over de mogelijkheden!

Plaats hieronder s.v.p. een vinkje zodat de webpagina begrijpt dat u geen robot bent. Tevens geeft u dan akkoord voor onze privacy pagina.
Advies aanvragen
Het is per situatie afhankelijk of je wordt gezien als een professionele belegger (niet consument) of dat je wordt gezien als consument. Indien je conform de richtlijnen wordt gezien als consument word je geholpen door de Hypotheken Unie onder AFM Vergunningnummer 12044671.
Contact opnemen
Bel ons 085 876 9197 Ma t/m vr van 09.00 tot 17.00 uur Mail ons info@elevatefinance.nl Direct afspraak maken
Extreem snel, 1 week en alles was geregeld, heel vriendelijk en meedenkend.
Komt zeer professioneel over. Ervaringen uit het verleden waren 6-8 weken, en dan werd het nog niets.
Aanrader!!
- Drone Unboxing
Geen dromen, maar doelen Onze recente projecten
Gerenoveerde studio’s - Budel
Bedrijfspanden complex - De Meern
Nieuwbouw appartementencomplex - Amsterdam
Contact

Elevate finance
Maasstraat 20
6001 EC Weert

T 085 876 9197
E info@elevatefinance.nl

Contact opnemen