Elevate Finance

Verkoop

Verkoop van vastgoedobjecten uit uw portefeuille kan strategisch gezien soms een heel slimme zet zijn. Daarmee kan er ruimte gecreëerd worden om de portefeuille verder uit te breiden of een hoog rendement worden behaald door de gerealiseerde overwaarde. De verkoop van uw (commercieel) vastgoed is iets wat wij voor u uit handen kunnen nemen. Ons brede netwerk zetten we in om vraag en aanbod bij elkaar te brengen.

Vaak in combinatie met een portefeuille analyse brengen we een advies uit over welke panden u het beste kunt verkopen, tegen welke prijs en middels inzet van welke kanalen. Op deze manier voorzien we u van strategisch advies welke een kritische blik werpt op uw totale portefeuille.

Verkoop vastgoedobjecten

Waarom Elevate Finance?

Onze kernwaarden

Onze ambitie kent geen grenzen.
Met een internationaal groeiend netwerk bieden wij ook buiten Nederland financieringsmogelijkheden.
Wij denken vooruit.
Ook op het gebied van uw vraagstuk. Het moet niet alleen de best passende financiering zijn op dit moment, maar ook in de toekomst.
Daadkrachtig effectief.
hier een kijkje.
Geen dromen, maar doelen.
Doortastend, grensverleggend en vastberaden. Ons ondernemend karakter heeft ons gebracht waar we nu zijn en is kenmerkend voor onze service.
We leggen de lat hoog.
U krijgt alles waar u om hebt gevraagd, en nog een beetje extra. Wij gaan door tot het lukt en nemen geen genoegen met een “nee”. Met uw belang in het vizier zorgen voor de beste deal met het hoogste rendement.
Recht door zee.
In alles wat we doen. Onze manier van zaken doen is transparant en direct. Wij maken graag duidelijke afspraken zodat u weet wat u van ons mag verwachten.
Geen dromen, maar doelen Onze recente projecten
Gerenoveerde studio’s - Budel
Bedrijfspanden complex - De Meern
Nieuwbouw appartementencomplex - Amsterdam
Contact

Elevate finance
Maasstraat 20
6001 EC Weert

T 085 876 9197
E info@elevatefinance.nl

Contact opnemen