Elevate Finance

Investeren in vastgoed

Investeren in vastgoed kan ook wel worden gezien als een andere vorm van sparen of beleggen. Bij deze beleggingsvorm wordt vastgoed, zoals een winkelpand of appartementencomplex, gekocht om deze vervolgens te verhuren of verkopen. Met aantrekkelijke huurprijzen kan dit een rendabele investering zijn en dienen als extra inkomen voor de rest van uw leven. Door de jaren heen wordt vastgoed meer waard en tevens is er naast de overwaarde ook nog een mogelijkheid om rendement te behalen wanneer het vastgoed wordt verhuurd.

Wat zijn de voordelen van investeren in vastgoed?

Ook voor u kan investeren in vastgoed interessant zijn. Beleggen in een (commercieel) beleggingspand heeft namelijk veel voordelen. Het is uiteraard wel altijd belangrijk om op een verantwoorde en veilige wijze te beleggen. Momenteel staan spaarrentes erg laag en het ziet er niet naar uit dat deze op korte termijn aanzienlijk zullen stijgen. Voor mensen met spaargeld is dit daarom een reden om te kijken naar alternatieven. Momenteel kost het spaargeld waarschijnlijk geld door de belasting die er op wordt geheven, de inflatie en op langere termijn wellicht een negatieve rente. Vastgoed investeren is een manier om meer rendement te behalen.

Hoe kunt u het beste investeren?

Investeren in vastgoed is een slimme manier om uw vermogen te vergroten. Bent u van plan om vastgoed te investeren, dan is het van belang dat eventuele risicofactoren goed worden geanalyseerd en de financiering goed wordt ingericht. U zult in de meeste gevallen vreemd geld moeten aantrekken om zo de investering te kunnen financieren. Deze aanvraag dient goed ingericht te worden, want des te gunstiger de voorwaarden, des te rendabeler de investering.

Onafhankelijk vastgoedadvies

Elevate Finance beheert als financiële en strategische partner vastgoedportefeuilles van vermogende investeerders. Wij zijn te allen tijde op de hoogte van alle financiële ontwikkelingen in de markt en helpen u met de aanvraag en het voorstel voor de lening. Bent u van plan om te investeren in vastgoed en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Elevate finance
Maasstraat 20
6001 EC Weert

T 085 876 9197
E info@elevatefinance.nl

Contact opnemen