Elevate Finance

Projectontwikkeling

De vastgoedmarkt zit weer in de lift, er wordt weer gebouwd en ontwikkeld. Projectontwikkeling is hierin een vak apart: u heeft te maken met veel verschillende disciplines en dus ook veel verschillende externe partijen. Denk aan gemeenten, architecten, aannemers en potentiële huurders. Wat vaak het geval is: hoe meer betrokken partijen, des te meer regelgeving en bepalingen waar rekening mee gehouden moet worden. Heldere communicatie, korte lijnen en een assertieve instelling zijn hierbij van belang.

Ons brede netwerk is een essentiële factor waardoor wij vaak al één stap voor zijn op de rest. Wij onderhouden het contact met de externe partijen en zorgen voor een juiste afstemming. Het project zal in goede banen geleid worden om het binnen uw wensen en doelen te realiseren.

Projectontwikkeling

Waarom Elevate Finance?

Onze kernwaarden

Onze ambitie kent geen grenzen.
Met een internationaal groeiend netwerk bieden wij ook buiten Nederland financieringsmogelijkheden.
Wij denken vooruit.
Ook op het gebied van uw vraagstuk. Het moet niet alleen de best passende financiering zijn op dit moment, maar ook in de toekomst.
Daadkrachtig effectief.
hier een kijkje.
Geen dromen, maar doelen.
Doortastend, grensverleggend en vastberaden. Ons ondernemend karakter heeft ons gebracht waar we nu zijn en is kenmerkend voor onze service.
We leggen de lat hoog.
U krijgt alles waar u om hebt gevraagd, en nog een beetje extra. Wij gaan door tot het lukt en nemen geen genoegen met een “nee”. Met uw belang in het vizier zorgen voor de beste deal met het hoogste rendement.
Recht door zee.
In alles wat we doen. Onze manier van zaken doen is transparant en direct. Wij maken graag duidelijke afspraken zodat u weet wat u van ons mag verwachten.
Geen dromen, maar doelen Onze recente projecten
Gerenoveerde studio’s - Budel
Bedrijfspanden complex - De Meern
Nieuwbouw appartementencomplex - Amsterdam
Contact

Elevate finance
Maasstraat 20
6001 EC Weert

T 085 876 9197
E info@elevatefinance.nl

Contact opnemen