Elevate Finance
Onafhankelijk advies

Hypotheek beleggingspand

Heeft u een beleggingspand of wilt u hier op korte termijn in investeren? Dan adviseren wij u graag over een hypotheek beleggingspand. Wat komt er allemaal kijken bij het kopen van een beleggingspand, hoeveel moet u aflossen en hoe zit het met de huurinkomsten? Wij helpen u graag met al uw vragen. U wilt natuurlijk dat de financiering snel en gemakkelijk tot stand komt en daar kunnen wij u mee helpen!

Wat is een beleggingspand precies?

Een beleggingspand is onroerend goed dat wordt verhuurd met als doel het genereren van een huurstroom welke resulteert in rendement. Dit kan bijvoorbeeld een winkelpand zijn dat aan een ondernemer wordt verhuurd, maar ook een appartementencomplex met verschillende woonruimtes.

Steeds meer mensen kiezen er in de huidige vastgoedmarkt voor om één of meerdere beleggingspanden aan te kopen. De rente staat namelijk historisch laag en het rendement op spaargeld is nihil. Voor een hoger rendement kan het daarom een aantrekkelijke optie zijn om uw eigen vermogen in te zetten om een beleggingspand aan te kopen. Echter is er doorgaans naast het eigen vermogen ook een hypotheek voor het beleggingspand nodig om de aankoop mogelijk te maken. Vaak heerst er het beeld dat de mogelijkheden omtrent een beleggingspand hypotheek beperkt zijn, maar bij de juiste partij is er vaak meer mogelijk dan u in eerste instantie denkt.

Beleggingspand hypotheek

Voor de aankoop van beleggingspanden is doorgaans een financiering vereist. In deze markt is een eigen inbreng van minimaal 30% van de marktwaarde van het pand gebruikelijk. Voor het overige bedrag kan een lening via een geldverstrekker worden afgesloten. Hoe gunstiger de voorwaarden van de geldverstrekker zijn, hoe groter de kans op een hoger rendement.

Onafhankelijk advies van Elevate Finance

Bent u op zoek naar volledig onafhankelijk advies voor uw beleggingspand hypotheek, dan bent u bij Elevate Finance aan het juiste adres. Wij maken een vergelijking tussen alle mogelijke geldverstrekkers, zodat we u de best mogelijke voorwaarden kunnen bieden. Het maakt voor ons niet uit of het gaat om woningen, winkelpanden of appartementencomplexen: ons team staat graag voor u klaar. Wij zullen u voorzien van toekomstbestendig en strategisch advies voor uw hypotheek beleggingspand.

Contact

Elevate finance
Maasstraat 20
6001 EC Weert

T 085 876 9197
E info@elevatefinance.nl

Contact opnemen