Elevate Finance

Beleggen in vastgoed

Beleggen in vastgoed is in de laatste jaren zeer populair geworden. Met de historisch lage rente en het minimale rendement op spaargeld, is het beleggen in vastgoed een aantrekkelijk en rendabel alternatief. Daarbij blijkt het door de jaren heen een redelijk veilige beleggingsvorm te zijn. Naast het vaste rendement wordt het vastgoed meer waard, waardoor het rendement meer toeneemt. Hoewel het beleggen in vastgoed zeer interessant is, zijn er toch diverse risicofactoren waar u als belegger te allen tijde rekening mee dient te houden. Zou u willen beleggen in vastgoed en bent u op zoek naar een financiële partner die u van advies voorziet en uw vastgoedportefeuille beheert? Als financiële partner denken wij graag mee aan alle commercieel vastgoed vraagstukken en helpen wij met het uitbouwen van uw vastgoedportefeuille.

Wat is beleggen in vastgoed?

Beleggen in vastgoed is een beleggingsvorm waarbij u vastgoed zoals een appartementencomplex of winkelpand koopt om deze vervolgens te verhuren of te verkopen. De belegging rendeert door de constante huurinkomsten en door de stijging in waarde van het vastgoed. Een zeer interessante belegging in vastgoed, welke wij populairder zien worden, is de aanschaf van een vakantiewoning in Nederland of zelfs in het buitenland.

Hoe het beste beleggen?

Het beleggen in vastgoed is een slimme manier om het vermogen te vergroten. Voor het beleggen in vastgoed is het belangrijk dat eventuele risicofactoren goed worden geanalyseerd. Daarbij is het van essentieel belang dat de financiering van het vastgoed goed wordt ingericht. Voor het beleggen in vastgoed zult u in meeste gevallen vreemd geld moeten aantrekken om zo de belegging te kunnen financieren. Dat geld dient via een geldverstrekker geleend te worden. De aanvraag voor deze lening dient echter goed ingericht te worden, want hoe gunstiger de voorwaarden, hoe rendabeler de investering.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Als financiële en strategische partner beheren wij de vastgoedportefeuilles van vermogende investeerders. Als financiële partner zorgen wij dat wij up-to-date zijn van alle financiële ontwikkelingen in de markt en bieden wij u strategisch advies voor het uitbouwen van uw vastgoedportefeuille. Wij helpen u ook met de aanvraag en het voorstel voor de lening van úw ambities en capaciteiten. Door u te ondersteunen zorgen wij samen met u ervoor om de meest gunstige voorwaarden voor uw lening te behalen. Wilt u graag weten wat wij voor uw nieuwe of bestaande vastgoedportefeuille kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij komen graag bij u langs op een plaats en moment dat u het beste uitkomt.

Contact

Elevate finance
Maasstraat 20
6001 EC Weert

T 085 876 9197
E info@elevatefinance.nl

Contact opnemen