Elevate Finance

Kennismakingsgesprek

Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ben je aan het oriënteren op de woningmarkt voor de aankoop van een beleggingspand, of ben je een ervaren belegger en benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het uitbreiden of oversluiten van je portefeuille? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek met ons in en ontdek wat er in jouw situatie precies mogelijk is.

Wat is een kennismakingsgesprek? Samen bekijken we de mogelijkheden aan de hand van jouw wensen. Tijdens dit gesprek brengen we alle relevante aspecten in kaart, hiermee kunnen we de slagingskans al bepalen en weet je direct waar je aan toe bent zonder kosten te maken. Het kennismakingsgesprek vindt plaats waar en wanneer het jou het beste uitkomt: dit kan zowel thuis en in de avonduren als bij één van onze vestigingen. Alles is mogelijk en de koffie staat altijd klaar!

Hoe werkt het? Vul het onderstaande contactformulier in: ontvang binnen één werkdag een reactie. 

Inzicht in jouw mogelijkheden?

Wil je graag meer weten over een hypotheek voor je beleggingspand(en)? Vul dan het onderstaande formulier in en ontvang binnen één werkdag duidelijkheid over de mogelijkheden!

Plaats hieronder s.v.p. een vinkje zodat de webpagina begrijpt dat u geen robot bent. Tevens geeft u dan akkoord voor onze privacy pagina.
Advies aanvragen
Het is per situatie afhankelijk of je wordt gezien als een professionele belegger (niet consument) of dat je wordt gezien als consument. Indien je conform de richtlijnen wordt gezien als consument word je geholpen door de Hypotheken Unie onder AFM Vergunningnummer 12044671.
Contact opnemen
Bel ons 085 876 9197 Ma t/m vr van 09.00 tot 17.00 uur Mail ons info@elevatefinance.nl Direct afspraak maken
Contact

Elevate finance
Maasstraat 20
6001 EC Weert

T 085 876 9197
E info@elevatefinance.nl

Contact opnemen