Elevate Finance
Wat kunt u verwachten

Meer over ons team

Persoonlijk contact staat bij ons voorop, daarom heeft u altijd één contactpersoon gedurende het gehele traject waarbij transparante communicatie voorop staat. Ook als u vragen heeft in de avonduren of het weekend, een snelle en accurate reactie is iets wat u ten alle tijden van ons mag verwachten. 

Geen 9 tot 5 mentaliteit: met name bij de begeleiding van grote projecten waarbij veel partijen zijn betrokken zijn flexibiliteit en een assertieve instelling zaken die onmisbaar zijn. U kunt op ons rekenen dat wij uw adviesaanvraag met alle nodige zorg begleiden van A tot Z.

Meer dan 10 jaar ervaring

Stefan aan het woord

Met meer dan 10 jaar ervaring in de financiële markt kan ik met zekerheid zeggen dat mijn passie ligt bij commercieel vastgoed. Grote projecten, uitdagende vraagstukken en persoonlijke verhalen. Ons dedicated team zorgt ervoor dat wij leveren waar u om heeft gevraagd. Een onafhankelijk, gedegen en passend advies mag u als vanzelfsprekend beschouwen. Creatief denkend, vooruitstrevend en daadkrachtig: ik verzorg graag de beste deal met het hoogste rendement. Neem gerust een kijkje op onze website, liever een persoonlijk gesprek? Ik kom graag bij u langs. 

Geen dromen, maar doelen Onze recente projecten
Gerenoveerde studio’s - Budel
Bedrijfspanden complex - De Meern
Nieuwbouw appartementencomplex - Amsterdam
Contact

Elevate finance
Maasstraat 20
6001 EC Weert

T 085 876 9197
E info@elevatefinance.nl

Contact opnemen