Elevate Finance

Financieren van een beleggingspand

Heb je een (eerste) beleggingspand op het oog, of heb je deze reeds aangekocht en ben je op zoek naar een passende financiering? Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor een hypotheek en de bijbehorende voorwaarden? Bij ons kun je terecht voor al je financieringsvraagstukken omtrent beleggingspanden. Wij begeleiden jouw aanvraag van A tot Z, van oriëntatie tot afsluiten. Door onze expertise, breed netwerk en samenwerkingen met nagenoeg alle Nederlandse financiers garanderen wij een passende financiering tegen de laagste rente, met een korte doorlooptijd. Wel zo fijn in de huidige, turbulente vastgoedmarkt.

In het kort over ons: Elevate Finance is een onafhankelijk advieskantoor, bestaande uit een klein team professionals dat gespecialiseerd is in de vastgoedmarkt. Met onze jarenlange kennis van de markt, persoonlijke benadering en transparante werkwijze voorzien wij jou van een maatwerkadvies. Of het nou gaat om de aankoop van je eerste beleggingspand of de herfinanciering van een volledige vastgoedportefeuille: wij hebben de expertise in huis.

Gratis oriëntatiegesprek

Wat kunnen wij voor je betekenen?

 • Transparante werkwijze:
  Persoonlijk contact, duidelijke afspraken en een daadkrachtige aanpak is waar wij voor staan, zónder 9 tot 5 mentaliteit.
 • Van A tot Z:
  Bij ons hoef je nergens naar om te kijken: wij ontzorgen jou van A tot Z, van oriëntatie tot afsluiten.
 • Compleet onafhankelijk:
  Door samenwerkingen met vrijwel álle Nederlandse en een selectie Europese geldverstrekkers, zijn wij in staat een onafhankelijke vergelijking te maken van de producten, voorwaarden en rentes.
 • Laagste rente: 
  Door een compleet overzicht van alle rentetarieven ben jij altijd gegarandeerd van het laagste rentetarief!
 • Succesformule:
  Onze jarenlange ervaring en breed netwerk zorgt voor vele tevreden klanten en een hoge slagingskans. Wij verkopen zelden een “nee”.

Inzicht in jouw mogelijkheden?

Wil je graag meer weten over een hypotheek voor je beleggingspand(en)? Vul dan het onderstaande formulier in en ontvang binnen één werkdag duidelijkheid over de mogelijkheden!

Plaats hieronder s.v.p. een vinkje zodat de webpagina begrijpt dat u geen robot bent. Tevens geeft u dan akkoord voor onze privacy pagina.
Advies aanvragen
Het is per situatie afhankelijk of je wordt gezien als een professionele belegger (niet consument) of dat je wordt gezien als consument. Indien je conform de richtlijnen wordt gezien als consument word je geholpen door de Hypotheken Unie onder AFM Vergunningnummer 12044671.
Contact opnemen
Bel ons 085 876 9197 Ma t/m vr van 09.00 tot 17.00 uur Mail ons info@elevatefinance.nl Direct afspraak maken
Extreem snel, 1 week en alles was geregeld, heel vriendelijk en meedenkend.
Komt zeer professioneel over. Ervaringen uit het verleden waren 6-8 weken, en dan werd het nog niets.
Aanrader!!
- Drone Unboxing
Geen dromen, maar doelen Onze recente projecten
Gerenoveerde studio’s - Budel
Bedrijfspanden complex - De Meern
Nieuwbouw appartementencomplex - Amsterdam
Contact

Elevate finance
Maasstraat 20
6001 EC Weert

T 085 876 9197
E info@elevatefinance.nl

Contact opnemen