Elevate Finance

Tweede woning verhuren aan kind

Ben jij een ouder en is jouw dochter of zoon op zoek naar een betaalbare woning? Dat kan in de huidige woningmarkt en met de huidige hypotheekregels een hele uitdaging zijn. Daarom zien we steeds vaker dat ouders hun kind(eren) willen helpen met het verkrijgen van een passende (eerste) woning. Een veelvoorkomende oplossing is het kopen van een tweede woning en deze verhuren aan je kind(eren). Dit kan eventueel middels de overwaarde op je eigen woning. Door je eigen hypotheek op te hogen komt er geld vrij om te investeren in een tweede woning. Vervolgens kun je deze verhuren aan je kind(eren). Is dit geen optie? Dan is het ook mogelijk om een tweede hypotheek af te sluiten naast je eigen woonhuishypotheek, speciaal voor een tweede woning die bedoeld is voor de verhuur.

Wat is er mogelijk: Gezien de historisch lage rente van dit moment is het voor beide partijen een aantrekkelijke optie: ouders hebben lage financieringslasten waardoor zij een lagere huur hoeven door te belasten aan zoon of dochter om deze kosten te dekken. Benieuwd wat er in jouw situatie mogelijk is en hoe dit precies werkt? Wij brengen alle mogelijkheden in kaart tijdens ons gratis kennismakingsgesprek. Zien we geen mogelijkheden? Dan ben je ook geen geld kwijt. Wel mogelijkheden? Dan gaan wij met jou in gesprek en zullen we de beste mogelijkheden benutten. 

In het kort over ons: Elevate Finance is een onafhankelijk advieskantoor, bestaande uit een klein team professionals dat gespecialiseerd is in de vastgoedmarkt. Met onze jarenlange kennis van de markt, persoonlijke benadering en transparante werkwijze voorzien wij jou van een maatwerkadvies. Of het nou gaat om de aankoop van je eerste beleggingspand of de herfinanciering van een volledige vastgoedportefeuille: wij hebben de expertise in huis.  

Gratis oriëntatiegesprek

Wat kunnen wij voor je betekenen?

 • Gratis kennismakingsgesprek: 
  Persoonlijk contact en direct inzicht in jouw mogelijkheden is waar wij voor staan, zónder 9 tot 5 mentaliteit.
 • Van A tot Z:
  Bij ons hoef je nergens naar om te kijken: wij ontzorgen jou van A tot Z, van oriëntatie tot afsluiten. 
 • Compleet onafhankelijk:
  Door samenwerkingen met vrijwel álle Nederlandse en een selectie Europese geldverstrekkers, zijn wij in staat een onafhankelijke vergelijking te maken van de producten, voorwaarden en rentes. 
 • Laagste rente: 
  Door een compleet overzicht van alle rentetarieven ben jij altijd gegarandeerd van het laagste rentetarief! 
 • Succesformule:
  Onze jarenlange ervaring en breed netwerk zorgt voor vele tevreden klanten en een hoge slagingskans. Wij verkopen zelden een “nee”. 

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1. Neem contact met ons middels het onderstaande formulier, of via telefoonnummer 085-8769197 of email info@elevatefinance.nl.
Stap 2. Wij plannen graag een gratis kennismakingsgesprek met je in op een van onze kantoren of bij je thuis. Overdag maar ook in de avonduren!
Stap 3. Naast een heerlijke kop koffie krijg je van ons ook volledig inzicht in jouw mogelijkheden met concrete berekeningen en verschillende scenario’s.
Stap 4. Geen mogelijkheden? Dan ben je ook geen geld kwijt! Wél mogelijkheden? Dan plannen we graag een adviesgesprek met je in!

Inzicht in jouw mogelijkheden?

Wil je graag meer weten over een hypotheek voor je beleggingspand(en)? Vul dan het onderstaande formulier in en ontvang binnen één werkdag duidelijkheid over de mogelijkheden!

Plaats hieronder s.v.p. een vinkje zodat de webpagina begrijpt dat u geen robot bent. Tevens geeft u dan akkoord voor onze privacy pagina.
Advies aanvragen
Het is per situatie afhankelijk of je wordt gezien als een professionele belegger (niet consument) of dat je wordt gezien als consument. Indien je conform de richtlijnen wordt gezien als consument word je geholpen door de Hypotheken Unie onder AFM Vergunningnummer 12044671.
Contact opnemen
Bel ons 085 876 9197 Ma t/m vr van 09.00 tot 17.00 uur Mail ons info@elevatefinance.nl Direct afspraak maken
Extreem snel, 1 week en alles was geregeld, heel vriendelijk en meedenkend.
Komt zeer professioneel over. Ervaringen uit het verleden waren 6-8 weken, en dan werd het nog niets.
Aanrader!!
-
Geen dromen, maar doelen Onze recente projecten
Gerenoveerde studio’s - Budel
Bedrijfspanden complex - De Meern
Nieuwbouw appartementencomplex - Amsterdam
Contact

Elevate finance
Maasstraat 20
6001 EC Weert

T 085 876 9197
E info@elevatefinance.nl

Contact opnemen