Elevate Finance

Commercieel vastgoedfinancieringen boven de 1 miljoen euro

De aantrekkende economie heeft ook een positieve invloed op de vastgoedsector. Een hypotheek voor je huis? Zo geregeld. Een bedrijfsfinanciering? Tal van mogelijkheden. Maar een financiering voor commercieel vastgoed objecten? 

Enkele weken geleden heeft een van Nederlandse grootbanken aangekondigd het beleid voor commercieel vastgoed financieringen aan te scherpen. Toch zijn er veel andere partijen die tal van mogelijkheden bieden voor een vastgoedfinanciering, echter: tot €1.000.000,-. 

Voor grote objecten zoals bijvoorbeeld appartementencomplexen of winkelcentra is vaak een grotere financiering benodigd. Dit soort grote objecten en projecten vragen om een totaal andere aanpak. Op zoek naar een financiële partner op strategisch niveau? De vastgoedmarkt heeft er een speler bij, en wij staan u graag te woord.

Elevate Finance is uw financiële partner voor alle commercieel vastgoed vraagstukken boven de €1.000.000,-. Wij denken vooruit, ook op het gebied van uw vraagstuk. Het moet niet alleen de best passende financiering zijn op dit moment, maar ook in de toekomst. Daarom richten wij ons op het verzorgen van een totaaladvies. Hierbij stellen wij kritische vragen en brengen uw wensen en doelen in kaart om zo een plan op te stellen. Met specialisaties in verschillende markten begeleiden wij uw vraagstuk van A tot Z. Wij voorzien u van strategisch advies omtrent het uitbouwen, beheren of herfinancieren van uw vastgoedportefeuille. Dit in combinatie met ons netwerk en expertise zorgt ervoor dat wij u de best passende financiering met het hoogste rendement kunnen bieden. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk alle artikelen
Gerelateerde artikelen
Recordaantal vastgoedbeleggingen eerste helft 2018

We kunnen er inmiddels niet meer omheen: de vastgoedmarkt is booming en volop in groei. Dit blijkt ook uit de eerste halfjaar cijfers van 2018: nog nooit is er in zo een korte periode zoveel belegd.

Lees verder
Waarom Elevate Finance?

Onze kernwaarden

Onze ambitie kent geen grenzen.
Met een internationaal groeiend netwerk bieden wij ook buiten Nederland financieringsmogelijkheden.
Wij denken vooruit.
Ook op het gebied van uw vraagstuk. Het moet niet alleen de best passende financiering zijn op dit moment, maar ook in de toekomst.
Daadkrachtig effectief.
hier een kijkje.
Geen dromen, maar doelen.
Doortastend, grensverleggend en vastberaden. Ons ondernemend karakter heeft ons gebracht waar we nu zijn en is kenmerkend voor onze service.
We leggen de lat hoog.
U krijgt alles waar u om hebt gevraagd, en nog een beetje extra. Wij gaan door tot het lukt en nemen geen genoegen met een “nee”. Met uw belang in het vizier zorgen voor de beste deal met het hoogste rendement.
Recht door zee.
In alles wat we doen. Onze manier van zaken doen is transparant en direct. Wij maken graag duidelijke afspraken zodat u weet wat u van ons mag verwachten.
Geen dromen, maar doelen Onze recente projecten
Gerenoveerde studio’s - Budel
Bedrijfspanden complex - De Meern
Nieuwbouw appartementencomplex - Amsterdam
Contact

Elevate finance
Maasstraat 20
6001 EC Weert

T 085 876 9197
E info@elevatefinance.nl

Contact opnemen