Elevate Finance

Recordaantal vastgoedbeleggingen

We kunnen er inmiddels niet meer omheen: de vastgoedmarkt is booming en volop in groei. Dit blijkt ook uit de eerste halfjaar cijfers van 2018: nog nooit is er in zo een korte periode zoveel belegd.

Naast de zakelijke beleggers verschijnen ook steeds meer particuliere beleggers op de markt. Gezien dat de rente over ons spaargeld vrijwel nihil is, gaat men op zoek naar andere vormen van rendement. Het feit dat de huizenmarkt in de lift zit, terwijl het aanbod van huurwoningen beperkter wordt, leidt ertoe dat een groeiende groep consumenten besluit een of meerdere panden aan te kopen om te verhuren.

Opmerkelijk is ook de groei in de verschillende sectoren van de vastgoedmarkt. Zo is er bijvoorbeeld flink belegd in hotels, kantoren en woningen. Ook wordt er door de grote vraag, maar soms het schaars aanbod aan objecten, uitgeweken naar andere segmenten zoals bijvoorbeeld zorgvastgoed.

De verwachting is dat de tweede helft van 2018 vergelijkbare resultaten toont als het eerste half jaar. Benieuwd naar wat de mogelijkheden van een zijn van een vastgoed investering en bijbehorende financieringsmogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Bekijk alle artikelen
Gerelateerde artikelen
Populariteit alternatieve financiering voor MKB’ers neemt toe

Een alternatieve of non-bancaire financiering is een financiering die niet afkomstig is van de bank. Deze financieringsmarkt is in 2021 steeds populairder geworden onder de mkb-bedrijven, dit blijkt uit onderzoek van Stichting MKB Financiering.

Lees verder
Commercieel vastgoedfinancieringen boven de 1 miljoen euro

De aantrekkende economie heeft ook een positieve invloed op de vastgoedsector. Een hypotheek voor je huis? Zo geregeld. Een bedrijfsfinanciering? Tal van mogelijkheden. Maar een financiering voor commercieel vastgoed objecten? 

Lees verder
Waarom Elevate Finance?

Onze kernwaarden

Onze ambitie kent geen grenzen.
Met een internationaal groeiend netwerk bieden wij ook buiten Nederland financieringsmogelijkheden.
Wij denken vooruit.
Ook op het gebied van uw vraagstuk. Het moet niet alleen de best passende financiering zijn op dit moment, maar ook in de toekomst.
Daadkrachtig effectief.
hier een kijkje.
Geen dromen, maar doelen.
Doortastend, grensverleggend en vastberaden. Ons ondernemend karakter heeft ons gebracht waar we nu zijn en is kenmerkend voor onze service.
We leggen de lat hoog.
U krijgt alles waar u om hebt gevraagd, en nog een beetje extra. Wij gaan door tot het lukt en nemen geen genoegen met een “nee”. Met uw belang in het vizier zorgen voor de beste deal met het hoogste rendement.
Recht door zee.
In alles wat we doen. Onze manier van zaken doen is transparant en direct. Wij maken graag duidelijke afspraken zodat u weet wat u van ons mag verwachten.
Geen dromen, maar doelen Onze recente projecten
Gerenoveerde studio’s - Budel
Bedrijfspanden complex - De Meern
Nieuwbouw appartementencomplex - Amsterdam
Contact

Elevate finance
Maasstraat 20
6001 EC Weert

T 085 876 9197
E info@elevatefinance.nl

Contact opnemen